Industrieweg 23 - 5066 XJ  Moergestel - Telefoon: 013 513 32 84 - info@allroundreiniging.nl
GOED GEÏNSTRUEERDE MEDEWERKERS  een absolute must… Goede instructie is uiterst belangrijk. Met de kennis de onze mensen opdoen op de instructiedagen zijn zij in staat efficiënt en verantwoord te reinigen en ontsmetten. Die efficiëntie is heel belangrijk als het gaat om het reinigen en ontsmetten van pluimvee-stallen. De kracht van de herhaling. Nieuwe machines, nieuwe technieken. Het vak van het reinigen en ontsmetten in de pluimveesector is een constante leerschool. Ook met al onze ervaring staan wij open voor verbeteringen. Onze medewerkers krijgen regelmatig cursusavonden om het optimale uit de nieuwe machines te halen en om aan de hoge normen die u als klant, de overheid als controle-instantie, en die onszelf als vakmensen, stellen te kunnen voldoen.
De Norm voor betrouwbaarheid. Natuurlijk voldoen de werknemers van All-Round Reiniging Swinkels Moergestel b.v aan alle wettelijke normen. (Klik op een van de nevenstaande brochures voor een vergroting).
pluimveestallen machinepark ontsmetten drinkwaterlijn salmonella uitzend bureau studieavonden instructie personeel acties
Ontsmetten
Reinigen
4400-1
Normering arbeid
Allround Reiniging is  ‘Gouden EI’ sponsor Allround Reiniging is  ‘Kip-Lekker’ sponsor