Industrieweg 23 - 5066 XJ  Moergestel - Telefoon: 013 513 32 84 - info@allroundreiniging.nl
STUDIE AVONDEN Allround Reiniging Swinkels Moergestel bv verzorgt studieclub avonden op aanvraag. Het thema mag door u zelf aangegeven worden en wij zullen verder zorg dragen voor de organisatie. Sprekers zullen door Allround Reiniging uitgenodigd worden en de hieraan verbonden kosten zullen door ons betaald worden. Het thema reinigen en ontsmetten zal uiteraard door ons zelf middels een powerpointpresentatie verzorgd worden. De avond begint om 19.00 uur en zal rond de klok van 21.00 uur afgesloten worden waarna we ons verplaatsen naar een sfeervolle Tiroler hut alwaar we onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig kunnen napraten. De kosten van deze avond zullen geheel voor rekening komen van Allround Reiniging. Het nuttige en het aangename kunnen op deze manier mooi gecombineerd worden. Zo wordt het voor u en natuurlijk uw partner een leerzaam en gezellig avondje uit.
Klik op een van de foto’s voor een vergroting. Een studieavond voor uw club of vereniging aanvragen? Klik dan hier om uw aanvraag in te dienen.
pluimveestallen machinepark ontsmetten drinkwaterlijn salmonella uitzend bureau studieavonden instructie personeel acties
Ontsmetten
Reinigen
Allround Reiniging is  ‘Gouden EI’ sponsor Allround Reiniging is  ‘Kip-Lekker’ sponsor