25 jaar

Ervaring in agrarische reiniging
Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Over ons…

In 1998 zijn de drie broers Frans, Peter en Jan in Moergestel gestart met hun reinigingsbedrijf waarbij ze zich specifiek richten op de pluimveesector. Als voormalige agrarische ondernemers zijn ze al bekend in pluimveeland en wat er komt kijken bij het schoonmaken van de stallen. Ook hebben zij gemerkt dat veel pluimveehouders er behoefte aan hebben om het schoonmaakwerk uit te besteden aan een professioneel bedrijf met gedegen materieel.

Inmiddels is Jasper (een zoon van Jan) ook al enkele jaren werkzaam bij het familiebedrijf en zorgt hij er samen met een zeer ervaren werkploeg voor dat alle dagelijkse werkzaamheden zo efficiƫnt mogelijk worden uitgevoerd.

Door alsmaar te blijven investeren in kennis en werkmaterieel is Allround Reiniging Swinkels in de afgelopen 25 jaar blijven groeien. Kwaliteitseisen met de daarbij behorende certificeringen zijn steeds belangrijker geworden in de pluimveesector om een gezond stukje vlees te kunnen garanderen aan de consument. Het bereiken van de optimale hygiƫne in de pluimveestallen is een mooie uitdaging waar Allround Reiniging Swinkels dagelijks mee bezig is.

Het volgen van de nieuwste innovaties en het zelf ontwikkelen van geautomatiseerde reinigingstechnieken blijft een belangrijk speerpunt om ook in de toekomst de beste service te kunnen verlenen aan de klanten.

Bedrijfshal

In 2020 was het hoog tijd voor een vervolgstap en is er in Esbeek een nieuw bedrijfspand gebouwd met een praktische inrichting voor reinigingsmiddelen, werkmaterieel en bedrijfsauto’s. Een groot voordeel is de eigen wasplaats zodat de vrachtwagens weer brandschoon gespoten kunnen worden voor ze weer aan het werk gaan bij een ander pluimveebedrijf.

Contact opnemen

Trotse sponsor van