Reiniging & ontsmetting

Agrarische hygiëne is specialistenwerk
Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Een stal die goed gereinigd en ontsmet is zal uiteindelijk leiden tot een beter bedrijfsresultaat! Wij komen graag bij u langs om uw bedrijfssituatie in kaart te brengen en een maatwerkplan op te stellen voor een optimale hygiëne in uw stal. We hebben de oplossing voor het reinigen en ontsmetten van kleine tot hele grote pluimveebedrijven.

Een goed stalklimaat

Een goed stalklimaat is van essentieel belang alvorens het nieuwe koppel kuikens of jonge hennen in de stal komt. Door een goede hygiëne is de kans op ziektes lager en kan het gebruik van antibiotica gereduceerd worden. Heeft u toch een ziekte in de stal dan denken wij graag met u mee hoe dit zo snel mogelijk opgelost kan worden en in de toekomst kan worden voorkomen.

Passie voor ons vak

Met een team opgeleide en ervaren vakmensen wordt ook uw project in de kortst mogelijke tijd geklaard! We blijven ons ontwikkelen op ons vakgebied om de best mogelijke kwaliteit te behalen. Zo richten we ons al enkele jaren op de innovatie van geautomatiseerd reinigen en ontsmetten. Niet alleen voor onze klanten een groot voordeel maar ook voor onze arbeidskrachten is dit een verlichting van de werkzaamheden.

Optimale hygiëne in uw stal

Voor een optimaal hygiënisch resultaat kan het zijn dat we u adviseren om de stal na de reiniging ook nog nat en/of droog te ontsmetten. Hierbij maken wij gebruik van de Bobcat en Halofog om het ontsmettingsmiddel in de stal te verspreiden. Dit is de afgelopen jaren een zeer effectieve methode gebleken.

Contact opnemen