Vacature Officemanager

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!
11 februari 2023 Vacatures 1 minuut

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar iemand die graag een spilfunctie wil vervullen op het kantoor van ons gemoedelijke familiebedrijf gevestigd te Esbeek. Het betreft een functie als officemanager met een zeer afwisselend en breed takenpakket. De 12-16 werkuren zijn flexibel naar eigen wens in te delen.

Hou je van een informele werksfeer, neem je graag het initiatief en kun je goed zelfstandig werken? Vind je het leuk om allerlei ondersteunende taken uit te voeren voor directie en personeel? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Een greep uit de werkzaamheden:
– Facturatie in Exact Online
– FinanciĆ«le administratie
– Personeelsadministratie
– Huisvestingsadministratie
– Websitebeheer en social media
– Voorbereiden dossiers voor externe controle van diverse certificeringen
– Aanspreekpunt voor diverse leveranciers, verzekeringstussenpersoon, automatiseringsbedrijf, payrollbedrijf, Poolse tolk, accountant etc.

Allround Reiniging Swinkels is gespecialiseerd in agrarische reiniging en valt onder de schoonmaak cao. Het salaris voor deze functie is 2600-3000 euro bruto op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur (uitbetaling per vier weken) De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. We starten met een jaarcontract maar bieden je bij wederzijdse tevredenheid daarna heel graag een vast contract aan.